اطلاعیه ۱۴۷۲نمایندگی منطقه شمال آلمان با موضوع ما هم از فرق و هم از فقر می نالیم

ما هم از فرق و هم از فقر می نالیم

باز هم تجمع اعتراضی باز هم بیتفاوتی به خواسته های معترضین و باز هم سرکوب. 
معلمین کشور با وجود اعتراض، تحصن، اعتصاب و دادخواهی پی در پی در چند سال گذشته، همچنان بلاتکلیف و معیشت آنها به سخره گرفته شده است. 
با وجود اینکه شورای انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۰ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را تصویب کرد اما از همان آغاز مورد بی توجهی قرار داشت و از اجرای آن طفره رفتند. 
دولت دوازدهم در سال ۱۳۹۹ وعده ی اجرای لایحه رتبه بندی و همسان سازی حقوق فرهنگیان داده بود، اما با عدم تحقق این امر به گردن دولت سیزدهم افتاد که با وجود حضور معلمین در اعتراضات شهرهای مختلف نشان از بیتفاوتی و عدم برنامه ریزی برای این معضل را دارد. با همه اینکه سازمان برنامه و بودجه با اختصاص مبلغ  ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای شدن آن اعلام موافقت کرد، اماچندی پیش محمد باقر قالیباف گفت که مبلغ اختصاص یافته ۵/۱۲ هزار میلیارد تومان و اجرای کامل آن در لایحه سال بعد پیش بینی شده است. 
در پاسخ به این اقدام، شورای هماهنگی کانون صنفی فرهنگیان همراه با هزاران تن از معلمین سراسر کشور در یک اقدام هماهنگ دست  به تحصن زده و با تعطیلی گسترده کلاس های درس، مقابل ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مراکز استانها و همینطور ساختمان مجلس حضور یافته واعتراضشان را به بی توجهی مسئولین کشور به مشکلات صنفیشان ابراز داشته اند و خواهان اجرای طرح رتبه بندی و قانون همسان سازی حقوق ها شدند و نسبت به تصمیم دولت که بر خلاف تعهداتش، اجرای لایحه رتبه بندی و همسان سازی حقوق رابه سال ۱۴۰۱ موکول کرده بشدت معترض شدند آنها خواسته هایشان را در قالب شعارهائی نظیر ما هم از فرق می نالیم و هم از فقر و  معلم بپا خیز برای رفع تبعیض فریاد کردند. همچنین یکی از مطالبات معلمین، آزادی معلمین بازداشتی و زندانی از جمله رسول بداقی، مهدی فتحی، یعقوب یزدانی، اسماعیل عبدی و محمد رضا رمضان زاده است. 
اما در مقابل این اعتراضات سراسری فرهنگیان، واکنش دولت همچنان نشان از بی تفاوتی و عدم برنامه ریزی مدون برای رفع مشکلات آنان است. آنها برای جلوگیری از گسترش اعتراضات و تعطیلی مدارس، لایحه را به مجلس فرستاده تا بخشی از آن به تصویب برسد. با این وجود معلمین در تجمع اعتراضی به تصویب ناقص لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس همچنان اعتراض دارند. 
 سخنگوی کانون صنفی معلمان  در مورد طرح تصویبی مجلس گفت : سرهم بندی است نه طرح رتبه بندی 
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان: «دولت و مجلس نه تنها توجهی به مطالبات نکردند بلکه با رونمایی از بودجه انقباضی سال ۱۴۰۱ نشان دادند که ارادهای برای حل مشکلات ندارند. علیرضا منادی رئیس کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس هم در توضیح این لایحه اظهار داشت :تاریخ اجرای این لایحه از ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ خواهد بود و شامل حال معلمین است نه باز نشستگان. فراموش نکنیم که در اصل ۴۳ قانون اساسی تاکید بر رفع فقر و محرومیت دارد وبدیهیست که فرهنگیان که شغل آنان تاثیر مستقیمی در ساخت جامعه پویا را دارد محق یک زندگی در شان و درخور آنان هستند 
حال باید منتظرسرانجام تصویب آن در شورای نگهبان و تحلیل دقیق تر آن توسط جامعه فرهنگی کشور شد. مضافا به اینکه تعدادی از معلمین حق طلب و فداکارهمچنان در زندان های دولت جمهوری اسلامی ایران و حبس های طولانی مدت به سر میبرند. 
ما فعالین حقوق بشر این گونه رفتارهای تبعیض آمیز و بیتفاوتی دولتمردان جمهوری اسلامی ایران را نسبت به حقوق فرهنگیان کشور شدیدا محکوم نموده  و با تاکید بر اجرای اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو بخصوص، هدف ۱: (پایان دادن به فقر) هدف ۳: (ترویج رفاه) هدف ۸: (اشتغال شرافتمندانه) و هدف ۱۰: (کاهش نابرابری) داریم. 
ما همچنین با استناد به اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی و همچنین ماده ۲۰ : (آزادی تشکیل مجامع اعتراضی مسالمت آمیز) اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۲۳: ( برخورداری از مزد منصفانه و رضایت بخش) خواهان  توجه و تامین حقوق اساسی ونیازهای صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته و آزادی کلیه معلمین زندانی کشور توسط دولت جمهوری اسلامی ایران هستیم.
1472

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران

نمایندگی منطقه شمال آلمان

RSS
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram