اطلاعیه شماره 1005 نمایندگی ایالت هسن در خصوص اتفاقات شهر کازرون

بر خلاف حق شهروندی (ماده 20 منشور حقوق بشر و اصل 27 قانون اساسی ایران)

کازرون در خون، خاکسپاری معترضین کشته شده در کازرون

گر بگویی از حق و عدالت، پاسخ، سرب سوزان است

کازرون نماد اتحاد و ایستادگی، آنها خواستار عدالت و نگه داشتن هویت شهر خود هستند آنها یک درخواست دارند به نام (حق) هویت شهر کازرون دهستان شاپور، امامزاده سیدحسین و جنگل‌های دشت برم است و نباید در تقسیمات غیر کارشناسی و غیر اصولی این هویت از بین ببرند.

اما در مقابل یکی از سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران برای گمراه کردن و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم استفاده از زور و سرکوب می باشد وآنچه در کازرون روی داد، غیرمنتظره نبود. اینکه عده‌ای جان خود را برای اعتراض به تقسیمات کشوری در سطح یک شهرستان از دست دهند، نشان‌دهنده میزان اندک تحمل مسئولان دولتی برای شنیدن هر نوع صدای مخالف و منتقد است در شرایطی که تمامی دستگاه رسانه‌ای دولت جمهوری اسلامی ایران به صورت یکپارچه صرف پوشش کشته‌ شدگان فلسطینی درغزه و … بود .

در نخستین شب ماه رمضان، دست کم سه شهروند به ضرب شلیک مستقیم نیروهای انتظامی کشته و چند نفر دیگر مجروح شدند، و این حوادث ناگوار، در سکوت خبری چند ساعته‌ای روی داد که تا صبح پنج‌ شنبه به طول انجامید؛ سکوتی که البته تنها محدود به رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران بود و در شبکه‌ های اجتماعی به رغم فیلترینگ‌های اعمال شده، پژواکی رسا داشت.

به رغم تمام تلاش هائی که از جانب فعالین و نهاد های حقوق بشری بخاطر نقض قانون در ایران صورت می گیرد، در نهایت تاسف، مسئولان دولت به روند سرکوب تجمعات و اعتراض ها ادامه میدهد.

 بعد از اتفاقات اصفهان، اهواز و… شاهد به خشونت کشیده شدن این تجمعات توسط نیروهای دولت جمهوری اسلامی ایران برخلاف اصل 27 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در کازرون بودیم که در اثر شلیک مستقیم پاسداران و دستگیری و شکنجه در کوچه و میدان و خیابانهای کازرون، 9 نفر از هموطن عزیزمان جان خود را از دست دادند.

اسامی جانباختگان شهر کازرون بدین شرح است: امیدرضا یوسفیان و علی محمدیان آزاد،رضا جوکار،حمید بیون، مجید سیروس، بهمن احمدی،پرستو جوکار و رضا (بهنام) اژدری و سپس خبر جانباختن مهدی جهان‌تاب. شهیدی که با بدن کبود و پر از جراحت ساچمه و چماق و چاقو زیر شکنجه جاودانه شد. علاوه بر این جانباختگان که هنوز آمار دقیق‌شان روشن نیست، دهها و صدها تن مجروح و دستگیر شدند.

اما به‌علت عطش دادخواهی باز هم نیروهای نظامی و انتظامی عقب نشستند و روز سه‌شنبه اول خرداد در حالی که پاسداران و سایر ماموران مرئی و نامرئی از شدت وحشت شهر را قرق کرده و با انواع بیانیه و اطلاعیه و ابلاغیه مردم را به دستگیری و اعدام تهدید کرده بودند.

قیامی دیگر با شعار «برادر شهیدم، شهادتت مبارک» و «برادر شهیدم، خونتو پس می‌گیرم» در شهر طنین‌انداز شد.

درست چندی پس از قیام دیماه سال گذشته، رییس جمهور روحانی، در یک ژست اعتدالی، اعتراض را حق هر شهروند ایرانی اعلام کرد، اما کشتار مردم کازرون نشان داد که هیچ سمت و جناح معتدل و میانه روی در ایران وجود ندارد. 

ما اعضای کانون دفاع از حقوق بشر در ایران( نمایندگی هسن )ضمن محکوم کردن این اقدامات خشونت آمیز علیه مردم، طبق ماده 3 اعلامیه جهانی حقوق بشر (حق حیات و امنیت زندگی طبق ماده  19  اعلامیه جهانی حقوق بشر( آزادی بیان) و اصل 27 قانون اساسی و ماده 20 اعلامیه جهانی حقوق بشر (حق برگزاری هرگونه تمجع مسالمت آمیز اجرای کامل و صحیح مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیونهای آن را توسط دولت جمهوری اسلامی ایران  برای همه شهروندان در ایران خواستاریم

1005

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران

نمایندگی ایالت هسن     

RSS
Follow by Email
YouTube
Instagram
Telegram